Etiketteringsmaskiner

Kontakta oss »

etiketteringssystem för runda etiketter

Skräddarsydda etiketteringsmaskiner

Med våra kompakta och smarta etiketteringsmaskiner får du en smidig och tidsbesparande applicering av färdigtryckta etiketter på din produkt. Vi har en lång erfarenhet av att bygga egna etiketteringsmaskiner och specialanpassar maskinen efter just dina behov.

Välj en etiketteringsmaskin från Ettiketto och du får en lösning som kommer att fungera över tid. Om vi erbjuder engagerad service och moderna uppdateringar? Självklart.

 

Våra etiketteringsmaskiner

  • ELF-50 – Den perfekta instegsmaskinen
  • PAVO – Kompakt och smidig
  • NOVA – Flexiblare etiketteringsmaskin finns inte!

Svensktillverkade, lättanvända etiketteringsmaskiner

Varför göra det krångligt när det kan vara enkelt? Du har en färdigtryckt etikett och en produkt den ska sitta på, vi har etiketteringsmaskiner som gör appliceringen enkel. Kanske har du bara ett par få etiketter som ska klistras för hand, eller så behöver etiketteringen integreras i en produktionslinje, kanske rentav en mer avancerad sådan. Och ibland kan behoven ändras med tiden, då är det praktiskt att ha etiketteringsmaskiner som är moduluppbyggda och som kan vidareutvecklas.

Våra etiketteringsmaskiner står till tjänst och uppfyller dina behov av en smidig, tidsbesparande applicering. De är samtliga tillverkade och utvecklade efter gedigen kunskap och erfarenhet, där hållbarhet och användarvänlighet har stått i fokus.

 

 

Kontakta oss

Malmö
+46 40 55 27 00

Åtvidaberg
+46 120 853 00

Strängnäs
+46 120 853 00

Helsingborg
+46 40 55 27 00

Stockholm
+46 735 95 55 84