Flerfärgsetiketter

Förpackningar säljer – etiketten bär varumärket

Kontakta oss »

Tillsammans med dig skapar vi en säljande förpackning. Färg, form och applicering är alla viktiga komponenter i att skapa en säljande förpackning. Flerfärgsetiketten är ett av de viktigaste verktygen. Vi arbetar med både stora och små varumärken i olika branscher med olika utmaningar – vår målsättning är dock alltid att skapa säljande förpackningar.

Färg, funktion och kvalité

Färgåtergivning, funktion t.ex. slits eller perforering, materialval samt finish. Allt måste samspela för att få ett optimalt resultat.

Utifrån din målsättning och kravbild rekommenderar vi tryckmetod och material. Vår reproavdelning tar hand om dina original eller hjälper till att skapa layout för att det skall bli bästa möjliga tryckresultat. Dessutom kan vi folieprägla, lacka, laminera och figurstansa för att skapa det uttryck du vill uppnå.

Rätt material och rätt bearbetning är en förutsättning för att etiketten skall kunna följa produkten under fyllning, lagring, transport och exponering och bära varumärket genom förpackningens livscykel. Vår mångåriga erfarenhet gör att du är i trygga händer och kan förvänta dig högsta kvalité och tillförlitlighet.

Kontakta oss

Malmö
+46 (0)40 55 27 00

Åtvidaberg
+46 (0)120 853 00

Strängnäs
+46 (0)120 853 00

Stockholm
+46 (0)735 95 55 84