Etiketter

Vi har mångårig erfarenhet av etikettryck och djup grafisk kompetens. Vi gör det svåra enkelt. Idag finns det mängder av valmöjligheter när man skall välja etikett; material, lim, färg, tryckteknik osv. Vi tar fram en lösning utifrån din målsättning och ditt behov.

Vi är den enda helhetsleverantören av etiketter i Sverige som kan erbjuda både självhäftande etiketter och egenutvecklade etiketteringssystem. När du väljer en etiketteringslösning från Ettiketto kan du känna dig trygg i att du får en ettiketteringslösning som fungerar över tiden. Vi tillhandahåller både etiketter och etiketterare, därför kan vi också ta ett helhetsansvar för funktionen etikettering.

Etiketter och etiketteringslösningar från Ettiketto är en del i framgång och tillväxt för många svenska företag. Vi arbetar med allt från stora välkända varumärken till små snabbväxande entreprenörsföretag. Vi hjälper även gärna till att se över hela din etiketteringsprocess d.v.s. både etikettbehov och applicering. Vi kan ta fram en helhetslösning som kostnadseffektivt löser ditt totala behov.

Nedan finner du exempel på etikettyper och trycktjänster som vi erbjuder.

Kontakta oss

Malmö
+46 (0)40 55 27 00

Åtvidaberg
+46 (0)120 853 00